Rövid összefoglaló az MMA Művészeti Ösztöndíjprogram pályázat 2020-2023-as évfolyamára benyújtott pályázatokról

2020. március. 30.

Örömmel számolhatunk be arról, hogy a Magyar Művészeti Akadémia 2020-2023. évekre szóló MMA Művészeti Ösztöndíjprogram pályázata az idei évben is igen népszerű volt a művészek körében. A pályázat benyújtási határideje 2020. március 20. (péntek) 23:59:59 órakor járt le, a pályázatok összesítése nyomán az előző évekhez hasonló mennyiségű pályázat beérkezésével számolhattunk.
A legtöbb benyújtott pályázat idén is a Képzőművészet kategóriában érkezett, de továbbra is kiemelt pályázott művészeti területek voltak a Zeneművészet, a Film- és fotóművészet, az Ipar- és tervezőművészet és az Irodalom.
A beérkezett pályázatok szakmai minősítésére a bírálókat és a döntőbizottság tagjait a hagyományokhoz híven idén is az MMA elnöke kérte fel. Köszönettel fogadtuk, hogy minden felkért bíráló nagy lelkesedéssel várja a pályázatok bírálatának megkezdését A szakmai bírálati tevékenység továbbra is teljes egészében a már ismert osztondij.mma-mmki.hu internetes pályázatkezelő felületen zajlik, minden pályázatot két, egymástól független, a másik személyét nem ismerő szakmai bíráló értékeli és véleményezi. A beérkezett pályázatok elbírálása után, a Döntőbizottság végső döntésére várhatóan 2020. június elején kerül sor.

,

Iratkozzon fel legújabb híreinkért!
magnifiermenuchevron-down-circle