"Hagyomány és haladás"- Produceri esték

Rendezvény időpontja:

2021. 10. 28. 18:00

Helyszín:

Megtekintés:

A Produceri esték – Hagyomány és haladás című online sorozat vendégei október 28-án Mikulás Ferenc és Fülöp József lesznek.

 

Októberben is folytatódik a Produceri esték - Hagyomány és haladás című filmszakmai beszélgetéssorozat az MMA Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet (MMA MMKI) szervezésében.

Az őszi sorozatnak a nyáron megjelent Magyar producerek I. interjúkötet ad aktualitást. Az estek során Kollarik Tamás Bánffy Miklós-díjas és Magyar Filmdíjas szakember, filmalkotó, egyetemi oktató a magyar film igazgatásához, szervezéséhez kapcsolható nemzetközi hírű szakemberekkel beszélget, s olyan legendákat kérdez a Hild-villában, mint Mikulás Ferenc, Hábermann Jenő, Sándor Pál, vagy Taba Miklós. Az őszi tematika kapcsolódik a kutatóintézet gondozásában és Kollarik Tamás szerkesztésében a Fundamenta profunda sorozatban megjelent, a ma már egyetemi oktatásba beépült, „Mozgókép és paragrafusok” és „Animációs körkép” kötetkehez és illeszkedik a Documenta Artis sorozatban publikált a Magyar animációs alkotók I. és Magyar forgatókönyvírók I. könyvekhez.

 

A beszélgetést élőben közvetítjük a Hild-villából Facebook-on és Youtube csatornánkon.

A rendezvény kapcsolódó munkatársai

← Vissza

Programfüzet:

A böngészője nem támogatja a PDF fájlok megnyitását
A megtekintéshez töltse le a dokumentumot: Fájl letöltése

Iratkozzon fel legújabb híreinkért!
magnifiermenuchevron-down-circle