Benedekffy Katalin: Egy csipetnyi Erdély című kötet könyvbemutatója

Rendezvény időpontja:

2024. 05. 14. 17:00

Helyszín:

Megtekintés:

Benedekffy Katalin Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett-, Príma díjas-, MMA ösztöndíjas művésznő május 14-én mutatja be az Egy csipetnyi Erdély című könyvét a Hild-villában. A beszélgetés moderátora: Császár Angéla.


„Erdélyiként, székelyként, világot járt énekművészként nagyon fontosak számomra a gyökereim, a kultúrám ápolása és továbbörökítése a következő generációnak.
Az Egy csipetnyi Erdélyt gyerekeknek és családoknak egyaránt ajánlom: azt szeretném, hogy az olvasó belőle, általa az igazi Erdélyt, Székelyföldet ismerje meg, hagyományain, balladáin, versein, mondókáin, kultúráján, semmihez sem hasonlítható, jellegzetes ízvilágán keresztül, és nem utolsósorban az ott élő emberek lelkületét érezze a sorok között.

Azt az Erdélyt, ahol én is felnőttem, és amely olyan kiváló embereket adott a világnak, mint Benedek Elek, Tamási Áron és nagybátyám, Kányádi Sándor. Erdély és Székelyföld hitet és gyökereket adott, Magyarország pedig szárnyakat, hogy megvalósulhassanak az álmaim.”


 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérem, részvételi szándékát május 14. 12 óráig a rendezveny@mma-mmki.hu e-mail-címen jelezze.

← Vissza
Benedekffy Katalin: Egy csipetnyi Erdély című kötet könyvbemutatója

Programfüzet:

A böngészője nem támogatja a PDF fájlok megnyitását
A megtekintéshez töltse le a dokumentumot: Fájl letöltése

Iratkozzon fel legújabb híreinkért!
magnifiermenuchevron-down-circle