Márton László Attila tudományos munkatárs írása olvasható a régi-új Magyar Építőművészet című folyóirat 2016/6. számában

2016. december. 20.

Az Építészet és belsőépítészet párbeszéde. XIX. BOT konferencia, Zsennye című cikk a konferencián elhangzott előadások mentén fogalmaz meg néhány gondolatot, amelyek arra irányítják rá a figyelmünket, hogy a minőségi téralkotás nem egyéni "akció" során jön létre, hanem több ember közös munkájának az eredménye és ebben nagy hangsúlya van az összefogásnak, a párbeszédnek és a közös munkának.

„2016-ban a BOT szervezői Zsennyén arra vállalkoztak, hogy ezt a pozitív hozzáállású összefogást állítsák a konferencia középpontjába. Építész és belsőépítész tervezők közös munkájának bemutatása volt a cél, olyan gyakorlati példák sorával, ahol ezt sikerült megvalósítani. Tóth Tibor Pál, a MAOE belsőépítész tagozat elnöke, valamint a MAOE választmánya és a MABE vezetőségi tagjainak támogató munkája eredményeként 2016 szeptemberében olyan háromnapos konferencián vehettünk részt – talán ez volt az egyik legkonstruktívabb tanácskozás az utóbbi években –, amely elindítója és előremutató kezdeményezése lehet a közös gondolkodásnak. Feltéve, ha folytatásra talál..."

Iratkozzon fel legújabb híreinkért!
magnifiermenuchevron-down-circle